Houtwormbestrijding Overijssel

Als uw woning in Overijssel dreigt te worden aangetast door houtworm, schakel dan professionele houtwormbestrijders in. Wij van Stop Houtworm Totaal voeren houtwormbestrijding in Overijssel snel en vakkundig bij u uit. Natuurlijk kunt u rekenen op een gratis inspectie. We werken veilig en zorgen ervoor dat uw woning weer houtwormvrij is!

Houtworm in huis

Vooral in oudere gebouwen, molens, schuren en boerderijen kom je ze tegen: houtworm. Een kleine larve die zich voedt met houtvezels. 

Hoe ontstaat houtworm?

Houtworm ontstaat wanneer de volwassen kevers (drooghoutboorders) hun eitjes diep in de naden van het hout leggen. Zodra de larven uit het ei komen, eten zij zich door het hout heen, waarmee ze een gigantisch gangenstelsel veroorzaken diep in het hout. Vaak is dit in het hout van de vloer, de dakconstructie en de trap. Hierdoor ontstaat er op een gegeven moment ernstige schade aan het houtwerk van de woning.

Denkt u houtwom in huis te hebben? Bel ons op via 085-876 8777 voor een gratis houtworm inspectie. U kunt ook gebruikmaken van het formulier onderaan deze pagina. Wij nemen dan snel contact met u op!

Houtwormbestrijding Gelderland
Houtworminspectie

Gratis houtworminspectie Overijssel

Binnen ons werkgebied (GroningenFrieslandDrenthe en Overijssel) kunnen wij een gratis houtworm inspectie voor u uitvoeren. Tijdens deze inspectie kijken we of er actieve houtworm aanwezig is. Dat is ideaal als u niet 100% zeker bent of er sprake is van houtworm. Ook krijgt u een gedegen offerte met daarin duidelijk omschreven wat de kosten en werkzaamheden zijn om van de houtworm af te komen.

Houtworminspectie bij aankoop huis

Zeker als u van plan bent een oude boerderij of ander historisch pand te kopen, is het aan te raden een houtworminspectie te laten uitvoeren bij de aankoop van het huis. Dit soort gebouwen vormen namelijk een groot risico voor de aanwezigheid van houtworm. Zo komt u na aankoop van uw pand niet voor verborgen gebreken te staan…

Vraag hier uw houtworminspectie Overijssel aan!

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met u op om de situatie te bespreken en een afspraak voor gratis inspectie te maken. Bellen mag natuurlijk ook! Stop Houtworm Totaal is bereikbaar op telefoonnummer 085-876 8777

    Inspectie aangevraagd…. en wat nu?

    Vanuit standplaats Roden (Drenthe) doen wij aan houtwormbestrijding in Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland. Zo kunnen we op korte termijn bij u in Overijssel een gratis houtworm inspectie uitvoeren. Mochten wij actieve houtworm aantreffen, dan stellen we een offerte voor u op. Hierin staan de kosten en de werkzaamheden duidelijk vermeld.

    Houtwormbestrijding plannen

    Bent u akkoord met de offerte, dan prikken we een dag(deel) waarop we de houtwormbestrijding het beste kunnen uitvoeren. Dit doen wij in goed overleg, want voordat we kunnen beginnen moet de ruimte schoon, droog en leeg gemaakt zijn. Ook zal de ruimte enkele uren moeten luchten, voordat u daar weer gebruik van kunt maken. 

    Zo zorgen we er met goede communicatie en korte lijnen voor dat u snel en zonder zorgen van de houtworm af bent!