Gelderland

Houtwormbestrijding Gelderland

Woont u in Gelderland en denkt u houtworm in huis te hebben? Wij helpen u graag met een gratis houtworminspectie! Is er inderdaad sprake van houtworm, dan helpen wij u er natuurlijk snel en vakkundig vanaf, met duidelijke (prijs)afspraken en snelle actie.

Houtwormbestrijding

Wij van Stop Houtworm Totaal hebben jarenlange ervaring met de bestrijding van houtworm. Vooral oude boerderijen, monumentale panden, schuren, kruipruimtes en zolders vallen ten prooi aan dit vraatzuchtige wormpje. Nadat we de besmetting in kaart hebben gebracht, behandelen we het aangetaste hout met speciaal bestrijdingsmiddel. De hoge concentratie werkzame stof hierin doodt alle aanwezige houtworm, eitjes en kevers. Ook blijft het hout de komende jaren vrij van nieuwe kevers die eitjes willen leggen. Mocht het hout zo aangetast zijn dat vervanging nodig is, dan kunnen wij dat ook voor u regelen.

Houtwormbestrijding Gelderland

Gratis houtworminspectie Gelderland

Houtwormbestrijding

Wilt u een houtworminspectie?

Binnen ons werkgebied (Gelderland, GroningenFrieslandDrenthe en Overijssel) kunnen wij een gratis houtworm inspectie voor u uitvoeren. Tijdens deze inspectie kijken we of er actieve houtworm aanwezig is. Dat is ideaal als u niet 100% zeker bent of er sprake is van houtworm. Ook krijgt u een gedegen offerte met daarin duidelijk omschreven wat de kosten en werkzaamheden zijn om van de houtworm af te komen.

Houtworminspectie bij aankoop huis

Zeker als u van plan bent een oude boerderij of ander historisch pand te kopen, is het aan te raden een houtworminspectie te laten uitvoeren bij de aankoop van het huis. Dit soort gebouwen vormen namelijk een groot risico voor de aanwezigheid van houtworm. Zo komt u na aankoop van uw pand niet voor verborgen gebreken te staan…

Vraag uw gratis inspectie aan

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met u op om de situatie te bespreken en een afspraak voor gratis inspectie te maken. Bellen mag natuurlijk ook! Stop Houtworm Totaal is bereikbaar op telefoonnummer 085-876 8777

    Inspectie aangevraagd…. en wat nu?

    Vanuit standplaats Roden (Drenthe) doen wij aan houtwormbestrijding in Gelderland, Overijssel, DrentheGroningen en Friesland. Ook bij u in Gelderland kunnen we op korte termijn een gratis houtworm inspectie uitvoeren. Mochten wij actieve houtworm aantreffen, dan stellen we een offerte voor u op. Hierin staan de kosten en de werkzaamheden duidelijk vermeld.

    Houtwormbestrijding plannen

    Bent u akkoord met de offerte, dan prikken we een dag(deel) waarop we de houtwormbestrijding het beste kunnen uitvoeren. Dit doen wij in goed overleg, want voordat we kunnen beginnen moet de ruimte schoon, droog en leeg gemaakt zijn. Ook zal de ruimte enkele uren moeten luchten, voordat u daar weer gebruik van kunt maken. 

    Zo zorgen we er met goede communicatie en korte lijnen voor dat u snel en zonder zorgen van de houtworm af bent!