Houtwormbestrijding Friesland

Heeft u houtworm in uw woning of bedrijfspand geconstateerd? Dan kunt u het beste meteen een expert inschakelen! Stop Houtworm Totaal heeft ruim 20 jaar ervaring. Houtwormbestrijding in Friesland voeren wij efficiënt, voordelig en op korte termijn uit.

Houtwormbestrijding

Wanneer de houtworm zich te goed doet aan het hout van uw woning wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf! Stop Houtworm Totaal kan u snel helpen. We bestrijden de houtworm met zeer krachtig insecticide. De hoge concentratie werkzame stof doodt alle aanwezige houtworm, eitjes en kevers. Ook blijft het hout de komende jaren vrij van nieuwe kevers die eitjes willen leggen. Meter voor meter wordt het besmette hout zorgvuldig behandeld. Mocht het hout zo aangetast zijn dat vervanging nodig is, dan kunnen wij dat ook voor u regelen.

Procedure

Tijdens de houtwormbestrijding dient de ruimte schoon, droog en leeg te zijn. Op die manier is al het hout goed bereikbaar en komen meubels en andere spullen niet met het bestrijdingsmiddel in aanraking. Tijdens het bestrijden dragen we beschermende kleding en een masker. Na het bestrijden moet de ruimte goed worden geventileerd. Uiteraard wordt u hierover vooraf duidelijk geïnformeerd! Naast het bestrijden van houtworm zijn wij erkend zwambestrijding bedrijf.

Houtworm bestrijding stop houtworm totaal
Houtwormbestrijding Friesland
Houtwormbestrijding Friesland | Bel: 0521-769017

Gratis houtworm inspectie Friesland

Met als standplaats Roden, zijn Friesland, Groningen en Drenthe ons voornaamste werkgebied. Om te beoordelen of er houtworm aanwezig is in uw woning of bedrijfspand kunnen we een gratis houtworm inspectie aanbieden. Tijdens deze inspectie kijken we of er actieve houtworm aanwezig is. Mocht dit het geval zijn, dan zullen we u een vrijblijvende offerte sturen.

Wilt u een gratis houtworm inspectie laten uitvoeren of een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

We nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te plannen.

U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via nummer: 0521-769017.

Als wij onderstaand formulier van u hebben ontvangen zullen we spoedig contact met u opnemen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op: 0521-769017