Houtwormbestrijding Drenthe

Bij houtworm in uw woning is professionele houtwormbestrijding altijd noodzakelijk. Voor houtwormbestrijding in Drenthe kunt u meteen contact opnemen met uw lokale specialist: Stop Houtworm Totaal. Vanuit Roden werken wij efficiënt en voordelig en voeren de bestrijding op korte termijn uit!

Houtwormbestrijding

Iedere huiseigenaar is er bang voor: houtworm. Dit kleine wormpje graaft zich door hout en kan daardoor grote schade aanbrengen; tot verzakking en zelfs instorting aan toe! Vermoedt u houtworm in uw pand of gaat u een oud gebouw betrekken? Dan kunnen wij op houtworm inspecteren en u meteen van het probleem afhelpen!

Bestrijding

Tijdens de bestrijding wordt het besmette hout zorgvuldig en rijkelijk bewerkt met een zeer krachtig insecticide. Dit middel is niet te koop op de particuliere markt en moet door een gediplomeerd verdelger worden gebruikt. Op deze manier kunnen we alle aanwezige larven, eitjes en kevers uitroeien. Het middel blijft nog jarenlang actief om nieuwe houtworm te voorkomen. Mocht het hout teveel zijn aangetast, dan moet het worden vervangen. Ook dit kunnen voor u regelen. Naast het bestrijden van houtworm zijn wij tevens gediplomeerd zwambestrijding bedrijf.

Houtworm bestrijding stop houtworm totaal
Houtwormbestrijding Groningen
Houtwormbestrijding Drenthe | Bel: 0521-769017

Afspraak maken

Gratis houtworm inspectie Drenthe

Vul het contactformulier snel en eenvoudig in voor een gratis houtworm inspectie. Of neem telefonisch contact op via nummer: 0521-769017.

Ons werkgebied is Drenthe, Groningen en Friesland. Vanuit het Drentse Roden zijn wij snel bij u om een gratis houtworm inspectie uit te voeren.  Mochten wij actieve houtworm aantreffen, dan stellen we een duidelijke offerte voor u op. 

Tijdens de houtwormbestrijding moet de ruimte schoon, droog en leeg zijn. Op die manier is al het hout goed bereikbaar. Ook komt er dan geen bestrijdingsmiddel op uw meubels en andere spullen. Na de bestrijding moet de ruimte goed gelucht worden. Hierover zullen we u uiteraard duidelijk informeren.

Als wij onderstaand formulier van u hebben ontvangen zullen we spoedig contact met u opnemen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op: 0521-769017