Houtwormbestrijding bedrijf

Als houtwormbestijding bedrijf zijn wij werkzaam voor particulieren en bedrijven. Als u het vermoeden heeft van houtworm, dan kunnen wij een houtworm inspectie uitvoeren om te beoordelen of er daadwerkelijk actieve houtworm in het pand aanwezig is. Als dit het geval is zullen wij u een bestrijdingsplan en een scherpe offerte voorstellen voor houtwormbestrijding.

Een houtwormbestrijding bedrijf inschakelen of zelf doen?

Vaak wordt ons de vraag gesteld of je zelf houtworm kunt en mag bestrijden? Op het internet vindt je veel grootmoeders tips en bestrijdingsmiddelen welke de klus zouden moeten klaren, maar om eerlijk te zijn is dit niet effectief. Goede hotwormbestrijding moet worden uitgevoerd door een gecertificeerd persoon welke de juiste bestrijdingsmiddelen mag gebruiken. Deze effectieve bestrijdingsmiddelen mogen niet worden geleverd aan particulieren. Om een lang verhaal kort te maken, is het het beste, om direct een professional in te schakelen welke de situatie goed kan beoordelen en effectief kan behandelen. De kosten van een een houtwormbestrijding vallen vaak reuze mee en u bent dan voor vele jaren van de houtworm af.

Hoe herken je houtworm?

Houtworm herken je aan de kleine gaatjes in het hout welke uitvliegopeningen worden genoemd. Onder deze gaatjes zie je vaak bultjes zaagsel (in een kegelvorm) 

Houtwormbestrijding bedrijf
Houtwormbestrijding

Houtworm inspectie

Als u houtworm in uw huis of bedrijfsgebouw vermoedt, dan is het aan te raden even contact op te nemen met een houtwormbestrijding bedrijf. Uiteraard willen wij graag een houtworm inspectie voor u uitvoeren en bij aanwezigheid van houtworm de houtwormbestrijding uitvoeren. Ons werkgebied is Groningen, Friesland en Drenthe, maar op aanvraag komen wij eigenlijk wel in heel Nederland voor effectieve houtwormbestrijding.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken.

Houtworm bestrijding stop houtworm totaal

Stop Houtworm Totaal / Delifence

Dobben 12 
9301ZB Roden
Nederland
Tel: 0521-769017

KVK: 75815370
BTW: NL860405898B01

info@stophoutwormtotaal.nl